Acasă Administraţie Două străzi din calea Lipovei Timișoara – fără apă rece, vineri, și...

Două străzi din calea Lipovei Timișoara – fără apă rece, vineri, și 5 localități, din Timiș, joi

535
DISTRIBUIȚI

Joi 4 februarie, între orele 9-17, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în cinci localități din Timiș – Bogda, Charlottenburg, Altringen, Sintar și Comeat – pentru spălarea rezervorului de înmagazinare care alimentează aceste localități.

De asemenea, vineri, 5 februarie, între orele 9-14, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ion Ionescu de la Brad, pe tronsonul cuprins între Horia Creangă și Aleea Baghetei, și Constantin Iotzu, zona calea Lipovei.

Se va lucra pe str. Ionescu de la Brad nr. 1E la realizarea unui branșament de apa și a unui racord de canalizare, executate de Formin S.A.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să își asigure o rezervă de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atrage atenția Loredana Leordean, purtător de cuvânt Aquatim.

CALL-CENTER/DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii