Acasă Eveniment Două tramvaie vandalizate în Timișoara. O persoană a dat cu piatra în...

Două tramvaie vandalizate în Timișoara. O persoană a dat cu piatra în geam, o alta cu piciorul în ușă – Video

613
DISTRIBUIȚI

Două tramvaie au fost vandalizate, la sfârşitul săptămânii trecute. În data de 16 martie a fost vandalizat un tramvai Armonia, care circula pe linia 1. Mai exact, la ora 07:05, o persoană neidentificată care se afla în exterior a aruncat cu o piatră în geamul lateral al tramvaiului, în timp ce acesta se afla în mers. Evenimentul reprobabil s-a produs în apropierea Colegiului Tehnic de Vest, în cartierul Iosefin, iar tramvaiul se afla pe direcţia de mers spre staţia Meteo.

În data de 17 martie, la ora 20:30, un călător aflat în tramvaiul Armonia ce rula pe linia 2 a lovit cu piciorul uşile tramvaiului, acestea fiind total avariate. În momentul incidentului, tramvaiul se afla în staţia Prinţul Turcesc. Ambele evenimente au fost raportate secţiilor de poliţie 1 şi 3, pentru identificarea celor care au vandalizat tramvaiele.

vandalizare tramvai

Două tramvaie au fost vandalizate, la sfârşitul săptămânii trecute. În data de 16 martie a fost vandalizat un tramvai Armonia, care circula pe linia 1. Mai exact, la ora 07:05, o persoană neidentificată care se afla în exterior a aruncat cu o piatră în geamul lateral al tramvaiului, în timp ce acesta se afla în mers. Evenimentul reprobabil s-a produs în apropierea Colegiului Tehnic de Vest, în cartierul Iosefin, iar tramvaiul se afla pe direcţia de mers spre staţia Meteo. În data de 17 martie, la ora 20:30, un călător aflat în tramvaiul Armonia ce rula pe linia 2 a lovit cu piciorul uşile tramvaiului, acestea fiind total avariate. În momentul incidentului, tramvaiul se afla în staţia Prinţul Turcesc. Ambele evenimente au fost raportate secţiilor de poliţie 1 şi 3, pentru identificarea celor care au vandalizat tramvaiele. Din cauza actelor de vandalizare, cele două tramvaie au fost retrase din traseu în depoul de pe Bulevardul Dâmboviţa, pentru reglementarea problemelor tehnice. Cele două mijloace de transport în comun se află şi în prezent în depou, urmând să fie reglementate cât mai curând problemele tehnice, pentru a reintra în traseu.P.S.: Mai multe clipuri video și imagini se găsesc în comentarii.

Publicată de STPT – RATT pe Luni, 18 martie 2019

Din cauza actelor de vandalizare, cele două tramvaie au fost retrase din traseu în depoul de pe Bulevardul Dâmboviţa, pentru reglementarea problemelor tehnice. Cele două mijloace de transport în comun se află şi în prezent în depou, urmând să fie reglementate cât mai curând problemele tehnice, pentru a reintra în traseu.

Comentarii

comentarii