Acas─â Special Dovada politiei politice

Dovada politiei politice

449
DISTRIBUIȚI

Noua diversiune DNA, conform careia ar fi existat un complot impotriva statului roman, nu stim daca isi va atinge obiectivele. Si anume probarea unor uriase ilegalitati savarsite de oameni de afaceri, cu complicitatea unor inalti functionari ai statului sau cel putin mutarea atentiei opiniei publice de la uriasul scandal politic privind asa-zisa reforma a Sanatatii, care a iesit cum nu se poate mai prost pentru Presedintele Traian Basescu. Vom vedea. 

Pana una alta, insa, rezultatul staruintei, pe care procurorii DNA o depun pentru a strecura, prin intermediul mass-media, informatii compromitatoare la adresa diferitelor personalitati publice, s-a concretizat in furnizarea unor probe zdrobitoare de politie politica. Procurorii DNA s-au autodenuntat. Si au denuntat implicit Serviciul Roman de Informatii. Si, pana la urma, acest autodenunt se duce pana la Cotroceni. In timpul campaniei electorale, liderii politici au fost interceptati. 

Ce au demonstrat ultimele stenograme puse in circulatie de procurorii DNA? In faimosul dosar Ioan Niculae. Ca au avut loc interceptari masive, derulate pe o lunga perioada de timp, ale unor personalitati publice din mediul politic si din mediul de afaceri. Acesta este un adevar irefutabil, indiferent daca, in final, acest urias dosar penal se va concretiza prin condamnari sau se va dezumfla dupa modelul celorlalte “revelatii” DNA. 
 
Mai multe pe CorectNews

Comentarii

comentarii