Acasă Actualitate Dr. Adrian Bădescu vrea să înfrățească Timișoara cu unul dintre cei mai...

Dr. Adrian Bădescu vrea să înfrățească Timișoara cu unul dintre cei mai mari poli ai turismului din Caraibe

1792
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul întâlnirii noului primar al Timișoarei, Dominic Fritz, cu membrii Corpului Consular, vineri 30 octombrie, dr. Adrian Bădescu, consulul onorific al Statelor Unite Mexicane la Timișoara, a adus în actualitate necesitatea finalizării proiectului de înfrățire a Timișoarei cu orașul mexican Cancun.

Acesta este unul dintre cei mai mari poli de turism din zona Caraibelor și un simbol mondial pentru turismul exotic.

”Avem speranța că acest lucru se va finaliza anul viitor, în 2021”, a atras atenția dr. Bădescu. 

În mesajul său adresat noului edil al Timișoarei, dr. Adrian Bădescu l-a felicitat pe Fritz pentru victorie și a amintit și de un alt mare proiect intitulat North American Economic Club la Timișoara inaugurat în această toamnă:

”Dle primar, în calitatea mea de cetățean activ al Timișoarei vreau să vă felicit. Consider că este o premieră pentru Europa ceea ce s-a întâmplat la Timișoara, ca o comunitate a unui oraș european să își dorească și să își aleagă, că primar, un cetățean european din afară granițelor naționale.

Până acum această ipoteză a fost doar teorie. La Timișoara acest lucru s-a întâmplat și a devenit practică. Mă bucur pentru premiera Timișoarei.

În calitate de consul onorific al Mexicului la Timișoara ne dorim să ducem mai departe cele două proiecte în care am fost implicați și le-am susținut.

În primul rând, în această toamnă a fost deschis North American Economic Club la Timișoara, în folosul și pentru suportul comunității economice Nord-Americane (SUA, Canada și Mexic) în vestul țării.

Dacă în Timișoara există, de mulți ani, cluburi economice, foarte puternice și active (german, francez, italian), comunitatea economică nord americană nu a fost coagulată și reprezentată până în prezent, deși investițiile nord americane în România și în vestul țării sunt foarte importante.

În al doilea rând, sperăm în finalizarea proiectului de înfrățire a Timișoarei cu orașul mexican Cancun, unul dintre cei mai mari poli de turism din zona Caraibelor și un simbol mondial pentru turismul exotic. Avem speranța că acest lucru se va finaliza anul viitor. 

Vă dorim succes și multă putere de muncă în folosul Timișoarei și al cetățenilor ei asigurându-vă de întregul nostru suport”.

Comentarii

comentarii