Acasă Actualitate Dr. Claudia Iftode, Patronatul Medicilor de Familie: „Timişul este cel mai bun...

Dr. Claudia Iftode, Patronatul Medicilor de Familie: „Timişul este cel mai bun din ţară!”

371
DISTRIBUIȚI

Dr. Claudia Iftode, vicepreşedintele Patronatului Medicilor de Familie Timiş, îi îndeamnă pe medicii de familie să se înscrie la Congresul Naţional al Medicilor de Familie, din septembrie, la Programul de Screening al Ministerului Sănătăţii şi să fie prezenţi, joi, 19 aprilie, la ora 13.30, la întâlnirea de la Casa Adam Muller Guttenbrunn Timişoara.

„Avem sprijinul Colegiului Medicilor Timiş, în organizare, al d-lui prof. dr. Lazăr Fulger. Suntem cea mai dinamică organizaţie din ţară, de la puţini am ajuns să creştem foarte mult, atât organizaţional, cât şi pe partea profesională. Procentul mf-ştilor care lucrează pe calculator, cei mai mulţi cu soft de cabinet, este cel mai mare din ţară. Din 2008, când am fost primii cu raportare în SIUI, integrat la mulţi în soft medical de cabinet, am câştigat prestigiu şi respectul tuturor. Timişul este cel mai bun din ţară şi vă mulţumim”, a subliniat dr. Iftode.

Între 14 şi 16 septembrie, va avea loc la Timişoara, pentru prima oară în ultimii 12 ani, Congresul Medicilor de Familie din România, la care va participa Senatul Societăţii Naţionale a Medicilor de Familie.

Comentarii

comentarii