Acasă Actualitate Dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, și președintele ARA, la IFAT München –...

Dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, și președintele ARA, la IFAT München – cel mai mare târg de tehnologie de apă din Europa

DISTRIBUIȚI

Dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, și președintele Asociației Române a Apei, alături de o delegație din România, participă la IFAT München – cel mai mare târg de tehnologie de mediu/apă din Europa.

Acest eveniment, care se desfășoară o dată la doi ani, reunește companii de servicii publice, firme producătoare de echipamente si numeroși specialiști într-o atmosferă propice colaborărilor pe termen lung și creării de legături profesionale de durată.

În calitate de președinte el Asociației Române a Apei și director al Aquatim, Vlaicu a avut privilegiul de a participa la discuții cu jucători importanți din domeniul de activitate, pe teme de interes pentru sectorul de apă.

Vlaicu a explicat că astfel cu aceasta ocazie, au fost stabilite noi linii de colaborare  cu Asociatia Germana a Apei si Deseurilor (DWA), una dintre cele mai puternice organizații de profil din Europa.

Blaicu s-a reîntâlnit, cu bucurie, cu profesor Uli Paetzel, președintele DWA și cu dr. Lisa Broß, director executiv al DWA.

Cum să realizăm o infrastructură durabilă pentru apă? Cum facem față provocărilor viitoare, produse de deficitul de apă și inundații?

Cum vom reuși să integrăm tehnologia prietenoasă cu mediul în activitatea noastră, care necesită „putere” maximă?

Acestea au fost o parte din întrebările/subiectele de interes din cadrul dezbaterilor de la IFAT.

“Aștept cu interes să continuăm discuțiile într-o manieră la fel de intensă la EXPOAPA Brașov 2024 din 11-13 iunie, organizată de Asociația Româna a Apei”, a concluzionat Ilie Vlaicu.

 

 

Comentarii

comentarii