Acasă Sănătate Dr. Mircea Ionuț Popițiu din Timișoara, finalist la gala Romanian Healthcare Awards...

Dr. Mircea Ionuț Popițiu din Timișoara, finalist la gala Romanian Healthcare Awards 2022 – la categoria Campania medicală a anului: PreVasc – Prevenție Vasculară

DISTRIBUIȚI

Dr. Mircea Ionuț Popițiu din Timișoara, medic specialist chirurgie vasculară, este  finalist la gala Romanian Healthcare Awards 2022, la categoria Campania medicală a anului: PreVasc – Prevenție Vasculară www.prevasc.ro.

“Mulțumesc din suflet! Această nominalizare mă onorează și mă motivează să lucrez în continuare la prevenția bolii vasculare din România!”, spune dr. Popițiu.

Astfel PreVasc devine singura platformă online de prevenție vasculară care pune la un loc informații medicale, pacienți, medici, clinici, cu scopul de a reducere numărul de amputații și decese de cauza vasculară din România. Această platformă va include o bază de date pentru cercetare, pentru exportul de date utile pentru cercetare, selectarea pacienţilor vasculari după diferite criterii de diagnostic, după diferite criterii de date clinice, comparaţii între cohorte de pacienţi etc.

PreVasc, devine astfel locul unde pacienții își găsesc soluții la problemele lor medicale prin acces facil la informații, oferă interacțiune cu alți pacienți dar și cu medici și participă la studii clinice; locul unde medicii interacționează între ei, au acces la biblioteca virtuală de specialitate, găsesc informații despre pacienții lor, creează o rețea natională, găsesc oportunități de cercetare; locul unde clinicile devin vizibile pentru medici și pacienți dar și locul unde firmele de profil medical pot contribui la prevenția bolii vasculare – arată misiunea acestei campanii de prevenție, din Timișoara.

 

Comentarii

comentarii