Acasă Actualitate Dr. Olimpia Oprea din Timișoara a fost aleasă prim-vicepreședinta Asociației Spitalelor Muncipale...

Dr. Olimpia Oprea din Timișoara a fost aleasă prim-vicepreședinta Asociației Spitalelor Muncipale din România

DISTRIBUIȚI

Fosta directoare a Spitalului Municipal Timișoara, dr. Olimpia Oprea, a fost aleasă, sâmbătă, 26.02.2022, prim-vicepreședinta Asociației Spitalelor Muncipale, Orășenești, Monospecialitate, care s-a desfășurat la Hotelul Marriott din București.

”Aceasta este o organizație înființată în urma nevoii de răspuns la problemele curente cu care se confrunta unitățile spitalicești reprezentate din întreaga țară.

Cu aceasta ocazie, au fost dezbătute aspecte cu privire la statul asociației, atragerea de fonduri europene nerambursabile de către spitale, nevoile de formare profesională și soluționarea problemelor întâmpinate prin împărtășirea bunelor practici”, spune dr. Olimpia Oprea.

Asociația va fi o platformă de sprijin a membrilor săi și profesioniștilor din domeniu in relația cu Ministerul Sănătății, ANMCS, casele de asigurări județene. Un rol central în activitatea asociației va fi sprijinirea membrilor de a accesa fonduri externe nerambursabile, la întâlnire fiind invitați si specialiști de la fonduri-structurale.ro

La întâlnire au fost prezenți in jur de 60 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor publice centrale, județene, directori ai DSP, actuali si foști manageri de spitale, directori medicali, directori financiari contabili, specialiști din sistemul sanitar, profesioniști care și-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși din experiența si activitatea lor. Contact la adresa de e-mail: office@asociatiaspitalelor.ro.

Comentarii

comentarii