Acasă Actualitate Drăgănescu revine într-o funcţie de decizie în PNL Timiş!

Drăgănescu revine într-o funcţie de decizie în PNL Timiş!

324
DISTRIBUIȚI

ovidiu draganescu

Ovidiu Drăgănescu revine într-o funcţie de decizie în filiala liberalilor din Timiş. Acesta a fost cooptat în Biroul Politic Teritorial al liberalilor din Timiş. După ce a fost preşedinte al PNL Timiş, vicepreşedinte al consiliului judeţean, apoi prefect, Drăgănescu nu s-a mai implicat serios în politică.

Când a devenit prefect a lepădat haina politică, iar apoi s-a întors în PNL ca simplu membru. Acum a fost primit în Biroul Politic Teritorial, care are 37 de membri, care pot decide soarta partidului. „E o funcţie absolut onorantă. Este forul de conducere. Biroul Permanent e biroul în care se adună cei mai vizibili. Am mulţumit colegilor pentru votul lor. Până acum am mai participat la acţiuni ale PNL, mai ales în campanie. Dar implicarea de acum începe. PNL-ul trebuie să redevină acel partid care plăcea intelectualităţii, era un partid care punea cetăţeanul înaintea statului. Noi trebuie să demonstrăm că cetăţeanul este mult mai important decât statul, fiindcă statul este o convenţie a cetăţenilor. În ultimul timp, liberalii au cam uitat să arate acest lucru. Trebuie să ne implicăm direct în necesităţile primordiale ale cetăţenilor”, spune Drăgănescu. 

„Nu ţintesc nici o funcţie acum, aleasă sau în cadrul partidului, să vedem cum ne dezvoltăm”

Ovidiu Drăgănescu nu s-a gândit încă dacă va candida la vreo funcţie la viitoarele alegeri locale, parlamentare, ori chiar în cadrul partidului. „Nu m-am gândit. După atâta timp pot îndeplini orice funcţie, şi la nivel naţional şi la nivel local, am cât de cât experienţă şi am o aplicare spre acţiune liberală din 1990. Nu ţintesc nici o funcţie acum, aleasă sau în cadrul partidului, să vedem cum ne dezvoltăm”, spune Ovidiu Drăgănescu.

Comentarii

comentarii