Acasă Actualitate Dragoste cu năbădăi la Timișoara, Un bărbat a fost arestat pentru șantaj,...

Dragoste cu năbădăi la Timișoara, Un bărbat a fost arestat pentru șantaj, la doi ani de când a fost suspectat că și-a bătut fosta amantă și pe soțul ei

1210
DISTRIBUIȚI

Dragoste cu năbădăi la Timișoara! Un bărbat de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru șantaj, după ce a amenințat cu moartea doi soți. Individul fusese suspectat că i-a bătut pe aceștia în urmă cu doi ani, în fața unui bloc din Timișoara, însă dosarul a fost clasat. După toate acestea, timișoreanul a pus mâna pe telefon și i-a amenințat cu moartea. Se pare că în trecut bărbatul avusese o relație extraconjugală cu femeia.

Cei doi soți au fost terorizați de individul de 30 de ani, care le-ar fi cerut 5.000 de euro ca să nu-i omoare. Șantajistul a mai fost suspectat că în urmă cu doi ani i-ar fi bătut pe aceștia chiar în fața blocului în care locuiau. Bărbatul și femeia amenințați cu moartea și șantajați au fost bătuți cu bastoane telescopice de trei indivizi mascați, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde a stat mai bine de două luni. Între timp, dosarul a fost clasat, fiind trecut cu autor necunoscut.

În trecut, bărbatul de 30 de ani ar fi avut o relație extraconjugală cu femeia.

Individul a scăpat, dar anul acesta, după clasarea dosarului, ar fi decis să continue teroarea și i-a sunat în repetate rânduri pe cei doi soți, șantajându-i că dacă nu îi dau 5.000 de euro, îi omoară. Potrivit anchetatorilor, în luna mai i-ar fi sunat de cinci ori pentru a le cere bani. De fiecare dată, victimele au depus plângeri la poliție.

Oamenii legii au făcut cercetări și l-au săltat pe suspect, acesta fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Ulterior, pe numele acestuia magistrații au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii