Acasă Actualitate Dramatism la conferința USR PLUS Timiș, în prezența lui Barna și a...

Dramatism la conferința USR PLUS Timiș, în prezența lui Barna și a liderilor de la nivel național. O tânără voluntară s-a prăbușit dintr-o dată – Video

1526
DISTRIBUIȚI

Conferința USR PLUS Timiș din data de 5 septembrie, desfășurată în Parcul Copiilor, în preajma liderilor de la nivel național, printre care și Dan Barna, a fost întreruptă de un eveniment nedorit: în jurul orei 11.30, o tânără voluntară, de aproximativ 22 de ani, s-a prăbușit dintr-o dată. În acel moment, aceasta stătea în spatele pupitrului cu de unde vorbeau liderii USR PLUS, ținând în mână o pancartă.

Acest lucru s-a petrecut în timp ce vorbea Vlad Botoș, europarlamentar USR. Evenimentul a fost oprit imediat, chiar Botoș a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță, iar Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a stat în preajma tinerei până la venirea medicilor. Cu toate că urmau să mai vorbească câțiva reprezentanți USR PLUS, evenimentul a fost oprit.

După aproximativ 10 minute, la fața locului au apărut și medicii, tânăra, lovită la cap ca urmare a căzături, a fost pusă într-o targă și dusă la spital. După alte aproximativ 10 minute, conferința a rost reluată.

Comentarii

comentarii