Acasă Eveniment Drăgănescu – la Maramureş, Bedrosian – la Călăraşi

Drăgănescu – la Maramureş, Bedrosian – la Călăraşi

DISTRIBUIȚI

Ţara-i mare, inspectori guvernamentali sunt mulţi… şi mobili
Fostul prefect şi fostul subprefect au fost mutaţi în alte judeţe

Prefecţii şi subprefecţii de Timiş nu numai că au fost schimbaţi, dar au fost şi… mutaţi.
Numai doi dintre ei, deocamdată. În prima zi a lunii aprilie, în Monitorul oficial au fost publicate deciziile primului ministru, cu numărul 428 şi 441. Hotărâri referitoare la fostul prefect Ovidiu Drăgănescu şi fostul subprefect Laviniu Bedrosian.
În urma acestor hotărâri ale lui Boc, cei doi vor părăsi judeţul Timiş pentru a lucra… în alte judeţe. Aceştia sunt inspectori guvernamentali şi înalţi funcţionari publici, iar înalţii funcţionari publici sunt… mobili. Iar decizia, deşi a fost luată de 1 aprilie, nu este o păcăleală. În urma acestei decizii, Ovidiu Drăgănescu va pleca spre alte zări.
Decizia îl trimite pe Drăgănescu la Maramureş, unde se pare că va intra sub tutela Ministerului Transporturilor. Bedrosian (căruia i se spunea Super Bedro, pe vremea când era şef al Corpului de Control) va merge la… Călăraşi, pentru a fi inspector guvernamental din partea Ministerului de Interne. Deocamdată li s-au dat posturi doar lui Bedrosian şi Drăgănescu. Urmează Zoltan Marossy, şi acesta fost subprefect, dar care a fost schimbat mai târziu. Oricum, pe Marossy, UDMR-ul îl vrea înapoi…

Comentarii

comentarii