Acasă Eveniment Drogul ”Zombie” face ravagii la Timişoara. Tinerii paralizează pe stradă din cauza...

Drogul ”Zombie” face ravagii la Timişoara. Tinerii paralizează pe stradă din cauza ţigărilor stropite cu otravă

8217
DISTRIBUIȚI

Drogul ”Zombie” continuă să facă ravagii printre tinerii narcomani din întreaga ţară. Seara trecută, doi tineri au paralizat complet, pe stradă, după ce au consumat ţigări stropite cu otravă.

Totul s-a întâmplat în zona Gării de Est din Timişoara, acolo unde doi tineri au consumat drogul şi apoi s-au prăbuşit unul peste altul.

Oamenii care au trecut prin zonă au fost terifiaţi şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş, unul dintre tineri şi-a revenit şi a plecat.

Prietenul său, un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, a rămas însă nemişcat pe trotuar, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, acolo unde medicii l-au ajutat să îşi revină.

Potrivit datelor statistice, echipajele medicale de urgenţă din întreaga ţară sunt solicitate aproape zilnic la zeci de astfel de cazuri.

Nu este pentru prima dată când fenomenul ‘Zombie’ loveşte la Timişoara. În luna decembrie a anului trecut, doi tineri au fost surprinşi în timp ce agonizau şi efectiv erau paralizaţi din cauza drogului periculos, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii