Acasă Actualitate Drum închis, în judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren

Drum închis, în judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren

383
DISTRIBUIȚI

Traficul rutier este îngreunat duminică, din cauza alunecărilor de teren, pe anumite tronsoane ale unor drumuri naţionale din judeţele Caraş-Severin, Sibiu şi Suceava, potrivit datelor făcute publice de Centrul Infotrafic din Inspectorarul General al Poliţiei Române (IGPR).

Astfel, în Caraş-Severin, varianta de ocolire Domaşnea a fost închisă, iar autovehiculele circulă pe DN6, pe vechea rută.

În judeţul Sibiu, pe DN7C-Transfăgărăşan, în apropiere de Bâlea-Cascadă (km 130+800 metri), circulaţia pe tronsonul Bâlea Cascadă-Cârţişoara a fost întreruptă în câteva rânduri, din cauza căderii de pietre şi stânci care s-au desprins de pe versant. Potrivit Infotrafic, lucrătorii de la drumuri au realizat un culoar îngust pe care se poate circula, însă, având în vedere faptul că drumul poate fi acoperit în orice moment de grohotiş, poliţiştii şi lucrătorii de la drumuri nu permit accesul către Bâlea-Cascadă, cu excepţia cazurilor de urgenţă.

Poliţiştii reamintesc că Transfăgărăşanul este închis, în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe tronsonul Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu), km 130+800 metri – Piscu Negru (judeţul Argeş), km 104.

Tot din cauza alunecărilor de teren produse în urmă cu câteva zile, în judeţul Suceava este instituită o restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN17A Sadova – Suceviţa, tronsoanele Vatra Moldoviţei – Ciumârna şi Paltinu – Vatra Moldoviţei.

De asemenea, pe DN66, în zona municipiului Petroşani (judeţul Hunedoara), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ, din pricina unor lucrări, mai anunţă cei de la Infotrafic. Punctele de lucru sunt semnalizate corespunzător.

Comentarii

comentarii