Acasă Actualitate Drumul expres Lugoj-Caransebeș, în linie dreaptă. Grindeanu: ”În iunie semnăm contractele”

Drumul expres Lugoj-Caransebeș, în linie dreaptă. Grindeanu: ”În iunie semnăm contractele”

DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că în luna iunie se va semna contractul pentru realizarea drumului expres Lugoj-Filiaș (județul Dolj), lotul Lugoj-Caransebeș. 

”Lucrurile sunt destul de înaintate pe toate tronsoanele și săptămâna viitoare se vor semna contractele pentru lotul Lugoj-Caransebeș. Absolut totul e pe linie dreaptă. Vom semna contractul în luna iunie. Acest drum expres va lega autostrada A1 de Caransebeș-Severin-Craiova-Pitești-București. În primul rând, e important pentru noi, pentru bănățeni, mergând și în jos spre Caraș. În al doilea rând transformă Lugojul într-un nod rutier extrem de important, fiindcă va fi la intersecția dintre acest drum expres și autostrada A1”, a spus Grindeanu.

Ministrul a făcut un apel pentru cei care vor să se îmbogățească de pe urma expropierilor făcute de stat.

”Posibile dezvoltări imobiliare făcute pe ultima sută de metri, colegii mei de la CNAIR nu o să le accepte. Mergem în instanță. Și vom merge în instanță pentru cei care se cred băieți inteligenți și știu că o să vină drumul expres, să-și facă acuma PUZ-uri și alte chestiuni, fiind că despăgubirile sunt de vreo zece ori mai mari când vine statul român să exproprieze, dacă ai un PUZ și în curți construcții, față de extravilan. Aș face un apel, să se liniștească și pentru că drumul expres va veni, pentru cetățeni, nu pentru băieți din aceștia deștepți”, a mai transmis Grindeanu.

Comentarii

comentarii