Acasă Administraţie Drumul refăcut, dintre Utvin şi Sânmihaiu Român a cedat după câteva zile....

Drumul refăcut, dintre Utvin şi Sânmihaiu Român a cedat după câteva zile. Firma constructoare va repara problemele, în garanţie

1254
DISTRIBUIȚI

Reparaţiile efectuate de firma contractată de Consiliul Judeţean Timiş pe drumul judeţean 591, între Utvin şi Sânmihaiu Român, au cedat în anumite părţi, după doar câteva zile de la realizare. Situaţia a intrat în atenţia conducerii CJT, preşedintele Călin Dobra a anunţat că lucrarea este în garanţie, iar firma executantă va repara pe banii ei problema.

„Problema apărută pe ruta Utvin – Sânmihaiu Român, de pe DJ 591, va fi astăzi remediată! Am notificat constructorul să intervină urgent. Vă reamintesc faptul că lucrarea este una de întreținere și reparații, NU de investiții, astfel că permite rezolvarea rapidă a unor defecțiuni. În plus, tronsonul este în garanție până în 2023. Orice problemă apărută în acest interval este suportată din bugetul executantului, nu de Consiliul Județean Timiș. Cât de profitabilă este lucrarea pentru firmă constructoare, rămâne de văzut… Oricum, orice problemă mai apare acolo, o suportă din propriul buzunar. Lucru valabil nu doar în acest caz, ci pentru toate contractele pe care le avem”, a anunţat Dobra.

Comentarii

comentarii