Acasă Economic Drumuri și Poduri, divizia de construcții a Maxagro, a inaugurat o stație...

Drumuri și Poduri, divizia de construcții a Maxagro, a inaugurat o stație de asfalt de ultimă generație, la Sânandrei

DISTRIBUIȚI

Compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a inaugurat vineri, 12 aprilie, la Sânandrei, Timiș, cea de-a treia stație de asfalt din portofoliu.

Alexandra Zifceac, CEO Drumuri și Poduri, a menționat că momentul este foarte important în dezvoltarea companiei care devine astfel cel mai mare furnizor de asfalt din regiune, producând o capacitate de peste 700 t de asfalt/h.

“Înainte de toate, am dori să adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui proiect remarcabil, mai exact întreaga echipă Drumuri și Poduri Banat! Le mulțumim pentru angajamentul incontestabil și pentru eforturile lor deosebite depuse în realizarea acestui proiect. Fiecare membru al echipei a contribuit la transformarea acestei viziuni în realitate, iar astăzi ne bucurăm cu toții de roadele muncii noastre”, au precizat, în deschiderea evenimentului de inaugurare, Andreea si Dayana Zifceak.

Noua stație de asfalt reprezintă o infrastructură modernă, care se înscrie în noile reguli de inovație și sustenabilitate, iar reprezentanții companiei sunt determinați să ridice serviciile la cele mai înalte standarde și să ofere produse de excepție clienților săi.

“Suntem o echipă tânără, în plină expansiune, care se bazează pe un colectiv dinamic și care crede într-un viitor verde, de aceea producem materiale de calitate și sustenabile, utilizând echipamente și utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și poluarea fonică”,  a spus Alexandra Zifceak, CEO al companiei Drumuri și Poduri Banat.

Alexandra a subliniat rolul important al partenerilor de calitate și a amintit de Wirtgen Romania – care a oferit nu doar echipamentele de calitate ale stației, ci și suportul tehnic și consultanța necesar -, dar și de partenerii Iveco Autoglobus, ce susțin cu o flotă performantă transportul produsului către destinație.

“Acum câțiva ani, când am decis să achiziționăm a doua stație de asfalt, știam că avem nevoie de un partener care să împărtășească aceleași valori de excelență și angajament ca și noi. Și aceste valori le-am găsit în Wirtgen România, acum fiind montată cea de-a doua stație achiziționată de la ei”, a detaliat Alexandra Zifceak.

Compania Drumuri și Poduri Banat a devenit lider și pe piața construcțiilor din Banat, deținând 3 stații de asfalt, 2 stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 mil. euro și are finalizate lucrări în valoare de peste 35 mil. euro.

“Când am fondat acest grup, Maxagro, acum 30 de ani, am avut o viziune simplă, dar puternică – să devenim lideri în domeniile în care activăm.

Astăzi, această viziune devine realitate odată cu inaugurarea acestei stații de asfalt, un punct de cotitură în evoluția noastră și în evoluția industriei construcțiilor.

În timpul acestei călătorii, am întâlnit provocări și obstacole, dar am rămas ferm angajați față de valorile noastre fundamentale – calitatea, inovația și responsabilitatea față de comunitatea în care activăm.

Suntem mândri să spunem că aceste valori au fost esențiale în realizarea acestei stații de asfalt și în fiecare proiect pe care l-am realizat.

Însă, pe măsură ce celebrăm acest succes, trebuie să recunoaștem și eforturile incredibile ale întregii noastre echipe. Fără pasiunea, dedicarea și expertiza fiecărui membru al grupului nostru, acest proiect nu ar fi fost posibil. Vă mulțumesc tuturor pentru contribuția voastră neîntreruptă și pentru angajamentul vostru față de excelență”, a declarat Ianco Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro.

La evenimentul de inaugurare au mai fost prezenți Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei, Sorin Gabriel Ionescu, fost subprefect al județului Timiș, Darius Georgiu, vicepreședintele CCIA Timiș, reprezentanți ai firmelor partenere, dar și angajați ai companiei.

Invitat a fost și Darius Georgiu, vicepreședintele CCIA Timiș.

Evenimentul a fost încheiat cu un inedit foc de artificii.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii