Acasă Actualitate DSP Timiș, „dar sufletesc” către Rotary Club Timișoara. Mașina frigorifică donată de...

DSP Timiș, „dar sufletesc” către Rotary Club Timișoara. Mașina frigorifică donată de asociație a făcut peste 16.000 de kilometri în nouă luni

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia „perioadei magice” reprezentate de luna decembrie, reprezentanții DSP Timiș transmit, sub forma unui „dar sufletesc”, mulțumiri Asociației Rotary Club Timișoara. Aceasta din urmă a donat, sprijinită financiar de mai multe societăți economice, o mașină frigorifică pentru transportul vaccinurilor împotriva COVID-19.

Vehiculul în cauză a fost implicat în 83 de misiuni de transport de vaccinuri și medicamente, atât în Timiș, cât și în trei județe învecinate, parcurgând peste 16.000 de kilometri.

Iată mesajul transmis de cei de la DSP Timiș:

„În această perioadă magică din an, luna decembrie, este momentul să ne onorăm pe noi si pe ceilalți, să îndreptăm gandurile noastre bune spre toți cei care de-a lungul anului ne-au dăruit. În ajunul sărbătorilor îndreptăm darul nostru sufletesc către Asociația Rotary Club Timișoara, care a făcut posibilă dotarea Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș cu o mașină frigorifică necesară transportului de vaccinuri, prin donațiile societăților economice: Profi România, Heraeus România, Sar Security Timișoara, Modvin Dumbrăvița și Agrifood Services Timișoara.

Cu ajutorul acestui autoturism s-au efectuat, din luna martie până în prezent, 83 misiuni de transport vaccinuri și medicamente. Multe dintre acestea au fost aduse din capitală atât pentru județul nostru, căt și pentru celelalte 3 județe învecinate. În tot acest timp au fost parcurși peste 16.000 kilometri.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș aduce sincere mulțumiri tuturor celor care au gândit și cu inima și ne-au susținut într-o perioadă deloc ușoară. Acolo unde oamenii sunt buni, minunile nu întârzie să apară!”.

Comentarii

comentarii