Acasă Actualitate Dudeștii Noi a organizat prima ediție a „Cupei Prieteniei”

Dudeștii Noi a organizat prima ediție a „Cupei Prieteniei”

DISTRIBUIȚI

Primăria și Consiliul Local Dudeștii au organizat, la finalul lunii septembrie, prima ediție a „Cupei Prieteniei”. Evenimentul a cuprins meciuri de fotbal, demostranții de arte marțiale. Momentul „vedetă” a fost însă meciul de fotbal dintre căsătoriți și necăsătoriți. La final, au fost oferite și premii.

„La terenul de fotbal din Dudeștii Noi s-a desfășurat, sâmbătă 25 septembrie, prima ediție a Cupei Prieteniei, organizată de către primăria și consiliul local Dudeștii Noi. În deschiderea evenimentului, pe dreptunghiul verde au evoluat copiii de la grupele de juniori ale secției de fotbal a CSC Dudeștii Noi.

Apoi, componenții secției de taekwon-do tradițional au oferit o demonstrație, după ce, în prealabil, au făcut același lucru și în fața reprezentanților federației de arte marțiale, la Arena Sportivă. 

Momentul vedetă al evenimentului a fost meciul de fotbal dintre căsătoriți și necăsătoriți, partida încheindu-se cu victoria primilor. Au fost oferite și premii individuale celui mai vârstnic jucător, golgeterului meciului, celui mai bun portar, cel mai tânăr jucător, cel mai tehnic jucător, precum și căpitanilor celor două echipe.

Manifestarea se dorește a deveni tradițională, astfel că va fi organizată și în anii următori”, transmit reprezentanții Primăriei Dudeștii Noi.

Comentarii

comentarii