Acasă Politica Dugulescu a trădat din nou

Dugulescu a trădat din nou

DISTRIBUIȚI

Deputatul baptist de Timiş Marius Dugulescu a trădat din nou. După ce în Săptămâna Mare l-a minţit pe liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, că nu va pleca din partid, Dugulescu a comis-o iar. După ce a fost prezentat chiar de Crin Antonescu ca membru PNL, a „uitat” să voteze moţiunea şi şansele ca el să contiunue sub steagul liberal sunt practic nule.

Surse din rândul liberalilor susţin că Dugulescu i-a minţit senin pe toţi. Acesta a fost prezent de dimineaţă la micul dejun împreună cu toţi colegii. Le-a promis liberalilor că va vota moţiunea, apoi a dispărut pur şi simpu din Parlament. Într-un final a răspuns la apelurile disperate a noilor colegi liberali şi a spus că nu va vota moţiunea.

Marius Dugulescu l-a minţit pe Ostaficiuc, liderul PDL Timiş, în Săptămâna Mare, că rămâne în partid. Acum a fentat din nou.

„Cred că acum cariera politică a lui Dugulescu s-a terminat. M-a surprins total gestul său de a nu vota moţiunea, după ce dimineaţă ne-a asigurat pe toţi că o va face. Nu a mai fost de găsit după accea. Dugulescu a încălcat porunca a opta şi a noua din biblie (Să nu furi, Să nu miniţi – n.r.) şi nu se mai pune problema ca el să fie primit în PNL. Electoratul îl va sancţiona crunt la alegeri pentru gesturile sale duplicitare. Nu mai are niciun viitor”, spune Horia Cristian, deput PNL de Timiş.

Comentarii

comentarii