Acasă Actualitate Duminici distractive pentru copii, cu teatru de păpuși, la Iulius Mall

Duminici distractive pentru copii, cu teatru de păpuși, la Iulius Mall

2770
DISTRIBUIȚI

În această toamnă, Iulius Mall Timişoara le-a pregătit copiilor duminici de poveste şi îi invită la mult aşteptatele sesiuni de teatru de păpuşi.

Marionetele vor prinde viaţă în fiecare zi de duminică şi îşi vor istorisi întâmplările de la ora 12.00, în food court-ul Almondo. Programul pregătit include unele dintre celei mai frumoase poveşti, iar accesul copiilor la piesele de teatru este gratuit.

Pe 24 septembrie, prichindeii vor avea ocazia să afle „Cum s-a cumințit Ionică”, pentru ca, o săptămână mai târziu, să se delecteze cu „Elefănţelul Curios”. În duminicile din luna octombrie mai sunt programate poveştile: „Scufiţa Roşie”, „Hansel şi Gretel”, „Capra cu Trei Iezi” şi „Muzicanții din Bremen”.

În noiembrie, copiii sunt invitaţi să intre în atmosfera de basm descrisă în piese precum: „Motanul Încălţat”, „Dumbrava Minunată”, „Fata Babei și Fata Moșului” şi „Cei Trei Purceluși”.

În ultima lună din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentaţiile: „Cenuşăreasa”, „Pădurea Fermecată” şi „Vistiernicul cel Avar”.

Comentarii

comentarii