Acasă Actualitate După – 0 – 7 cu FCSB, Nicolae Robu acuză ”idioți /...

După – 0 – 7 cu FCSB, Nicolae Robu acuză ”idioți / idioate care se pretind jurnaliști” care nu laudă realizările sale la ACS Poli

2227
DISTRIBUIȚI

După înfrângerea zdrobitoare pe care ACS Poli a suferit-o în fața FCSB, primarul Timișoarei Nicolae Robu a publicat pe Facebook, în stilul caracteristic, un nou atac împotriva presei și a celor care cer, pe bună dreptate, schimbări la echipă.

De data aceasta primarul nu și-a mai postat opinia pe pagina personală, ci pe cea a echipei. Mai mult, nici măcar nu a mai semnat postarea:

”Înfrângerea de ieri a fost umilitoare, așa este și am suferit cu toții! Dar haideți să ne adunăm! Aceeași echipa și același antrenor au făcut spectacol și rezultat cu CFR Cluj și cu Dinamo, egal cu Viitorul și o zestre de 17 puncte în primele 10 etape; iar cu FCSB – de departe cea mai bună echipă din România -, în tur am pierdut doar cu 1-0 și asta cu ajutorul arbitrului, care ne-a lăsat în 10 oameni timp de o oră de joc! Haideți să luăm înfrângerea de ieri ca pe un accident, pe fondul unei apărări 75% improvizate, formată din nefundași!

În privința “finanțatorului”: nu vă luați după tot felul de idioți / idioate care se pretind jurnaliști, fără a avea nimic în comun cu această profesie și care vă intoxica, doar, cu fabulațiile minților lor: eu aș fi mai fericit ca oricine să vină un investitor serios, pentru că aș scăpa de atâta și atâta bătaie de cap pe care mi-am asumat-o fără vreo obligație, ci doar din pasiune și dragoste pentru fotbal, pentru Poli, pentru Timișoara. Credeți că e ușor să faci rost pe onoarea ta – numai pe onoare, pentru ca eu nu ofer ilegalități, favoritisme, cârdășii diverse, cum se întâmplă prin alte părți, la schimb, pentru nimic în lume!-, credeți că e ușor să obții lună de lună circa 150000-200000 de euro din sectorul privat?! Ei bine, cam 90% din banii cu care a existat Poli din 2015 până în prezent – și se împlinesc trei ani în curând! – sunt obținuți de mine! Și să fie clar un lucru: rezultatele proaste nu se datorează restantelor salariale cum se tot spune pentru ca abia s-a intrat în a doua lună de restante, din 16.10.2017; până în 15, restanțele erau doar pe o lună! Și ne străduim săptămânile acestea din răsputeri să plătim cât mai repede pe încă o lună!

Eu am pe mai departe încredere în voi, dragi jucători și dragă d-le profesor Ionuț Popa! Dar trebuie să aveți și voi, și să ieșiți urgent din pasa proastă în care ați căzut! N-avem timp de reproșuri! La 0-7, nu există nimeni fără vină, să fie clar! Dar noi nu de vinovații și pedepse avem nevoie, ci de rezultate! Haideți să le obținem!”

Comentarii

comentarii