Acasă Actualitate După mai multe insistențe, vor mai fi deschise nouă fluxuri de vaccinare...

După mai multe insistențe, vor mai fi deschise nouă fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 în Timiș

467
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Instituției Prefectului Timiș anunță, luni, 18 ianuarie, că vor fi suplimentate posibilitățile de vaccinare din județ cu încă nouă fluxuri: opt pentru Timișoara și localitățile periurbane (Giroc și Moșnița Nouă) și unul pentru Lugoj.

Acest lucru s-a realizat, precizează reprezentanții prefecturii, „la insistențele prefectului Liliana Oneț și a directorului Direcției de Sănătate Publică Timiș, dr. Flavius Cioca. făcute la domnul Colonel medic șef de lucrări Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Centrului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 și la doamna Dr. Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile”.

Motivul invocat a fost că locuitorii Timișoarei și ai comunelor limitrofe au fost nevoiți să se deplaseze la centre de pe raza județului pentru a se putea vaccina.Până acum, centrele deschise erau cele de la Iulius Mall (cu două fluxuri), Spitalul Clinic CF Timișoara, Spitalul Orășenesc Deta, Spitalul Orășenesc Făget, Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Municipal Lugoj, centrul de la Dumbrăvița și cel de la Ghiroda.

Comentarii

comentarii