Acasă Economic Dura Automotive implicată în cel mai mare festival din afara Spaniei desfășurat...

Dura Automotive implicată în cel mai mare festival din afara Spaniei desfășurat la Timișoara

426
DISTRIBUIȚI

DURA-AutomotiveDURA Automotive Systems, cel mai mare designer și producător de sisteme de control pentru mașini din lume, dar și un important furnizor de sisteme de control al scaunelor, ansambluri de inginerie, module structurale pentru uși și sisteme de ferestre integrate pentru industria automotive de pe glob este prezentă în România cu o forță de lucru de circa 700 de angajați.

Sloganul DURA – “Doing the right thing, the right way, for the right reasons” este exemplificat încă o dată prin acțiunile pe care această companie le întreprinde nu doar în domeniul în care activează. Valorile în care crede compania sunt puse acum în practică prin implicarea în cel mai mare festival din afara Spaniei – Aplec Internacional. În fiecare an, o mostră din cultura catalană este prezentată lumii întregi, organizatorii festivalului alegând o altă țară pentru aceasta. În 2014 a fost aleasă în premieră România, iar orașul în care se întâmplă evenimentul este Timișoara.
DURA Automotive vă invită în perioada 8-10 august în Piața Victoriei, pe Str Mărășești, în Parcul Rozelor și în toate celelalte locații să participați la acest grandios festival. Parade cu giganți, spectacole în aer liber, dansul tradițional – sardana, precum și alte repere ale culturii catalane vor fi prezentate tuturor celor ce doresc să ia parte la această minunată fiesta.
DURA Automotive este mereu prezentă în viața comunității timișorene, dintre acțiunile sale menționăm implicarea în evenimentele organizate de Teatrul Național Timișoara, a cărui sponsor este din 2012. DURA s-a implicat în Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești – un eveniment unic al teatrului european, festival care vizează plasarea fenomenului dramatic românesc în mișcarea teatrală europeană ca parte integrată a ei, în spiritul unității în diversitate. Mai multe informații despre companie puteți accesa pe site-ul: http://www.duraauto.com/.

Comentarii

comentarii