Acasă Politica E oficial! Roxana Iliescu nu mai este vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș

E oficial! Roxana Iliescu nu mai este vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș

1814
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș Eva Andreaș a emis ordinul de încetare a mandatului pentru Roxana Iliescu, vicepreședinte al CJ Timiș.

„Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreaș e emis astăzi, 21 iunie, în conformitate cu dispozițiile art. 9 și art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

Plenul extraordinar al CJ Timiș de joi, 21 iunie, a fost ultimul la care a participat Roxana Iliescu, în calitate de consilier județean PMP și vicepreședinte.

„Este ultima ședință de consiliu județean la care particip. Am pregătit un raport de activitate pe cei doi ani cât am ocupat funcția de vicepreședinte. Am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor, nu interesele obscure ale unui individ mediocru. Vă readuc aminte un eveniment nefericit petrecut în acest an, și anume momentul în care am fost nevoită să votez împotriva celui mai important proiect de hotărâre al consiliului, bugetul pe anul 2018. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat”, a spus, în plen, deja fostul vicepreședinte al CJ Timiș Roxana Iliescu.

PMP va trebui să anunțe noul consilier care va lua locul Roxanei Iliescu. Următorii pe lista de consilieri PMP care ar putea locul Roxanei Iliescu sunt Georgeta Rus, Radu Șumălan și Sorin Cociobea. Alegerea unui nou vicepreședinte nu va fi o sarcină deloc ușoară. Protocolul PSD-PMP-ALDE, prin care se formează majoritatea în CJ Timiș, a fost denunțat de Cornel Sănărtinean, președinte PMP Timiș, acesta spunând că vrea să facă o majoritate de dreapta…

 

Comentarii

comentarii