Acasă Actualitate E.ON a reluat vineri furnizarea de gaze naturale către Colterm. Primăria Timișoara...

E.ON a reluat vineri furnizarea de gaze naturale către Colterm. Primăria Timișoara trebuie să plătească restanța până luni

542
DISTRIBUIȚI

E.ON Energie România reia furnizarea de gaze naturale către Colterm, începând de astăzi, 14 septembrie, ca urmare a asumării de către Primăria Municipiului Timişoara a unei plăţi către societatea de termoficare, constând în suma restantă a tranşelor de plată, conform convenţiei de plata şi garantare tripartite.

”În baza angajamentului, restanţa va fi achitată către furnizor până luni, 17 septembrie a.c., ora 15:00.

E.ON Energie România a fost nevoită să sisteze joi, 13 septembrie a.c., începând cu orele 14.00, volumele de gaze naturale livrate către Colterm, din cauza nerespectării convenţiei de plată.

E.ON Energie România şi-a îndeplinit toate obligaţiile contractuale asumate faţă de Colterm S.A. şi, în calitate de furnizor de gaze naturale, compania noastră a transmis numeroase notificări prin care a solicitat plata datoriilor.

Ne exprimăm încrederea că societatea Colterm şi Municipiul Timişoara vor identifica o soluţie viabilă de plată a datoriilor, în conformitate cu obligaţiile asumate prin convenţiile semnate”, se precizează într-un comunicat al E.ON Energie România.

Comentarii

comentarii