Acasă Actualitate E.ON a tăiat din nou gazul la Colterm

E.ON a tăiat din nou gazul la Colterm

974
DISTRIBUIȚI

Chiar în timp ce primarul Nicolae Robu posta pe pagina sa de facebook un sondaj de opinie referitor la ”căsăt homo”, timișorenilor li se ascundea o nouă problemă majoră. Societatea de termoficare Colterm a primit o nouă notificare din partea E.ON cu privire la decizia de a întrerupe, pentru a doua oară în acest an, furnizarea gazului. Datoria Colterm către furnizorul de gaze care a depășit scadența în acest moment este de peste 2 milioane de lei. În această săptămână și sediul central al Colterm a fost scos la licitație de un executor judecătoresc, tot pentru o datorie la E.ON de 15 milioane de lei.

Conform dispeceratului Colterm, joi după amiaza termocentralele companie au fost oprite. Timișorenii vor rămâne din nou fără apă caldă după întreruperea de două zile de la sfârșitul lunii iunie.

Colterm a confirmat faptul că a rămas fără alimentare cu gaz, iar primarul Robu spune că așteaptă să fie sunat de directorul E.ON.

“A fost tăiat gazul. Au fost conturile blocate, nu s-a putut face un transfer către ei, s-a întârziat cu plata şi a fost tăiat gazul. Sunt discuţii la această oră, pentru că nu putem să lăsăm un oraş ca Timişoara fără apă caldă, însă trebuie să le ajungă acei bani. Timp de câteva ore bune, încă spre noapte, vom mai avea apă caldă. Temperatura se menţine câteva ore. Ne ajută şi temperaturile de afară”, au transmis reprezentanţii Colterm.

Comentarii

comentarii