Acasă Cultura E vremea „festivalurilor grele”: din offline înapoi în online. Brass International Days,...

E vremea „festivalurilor grele”: din offline înapoi în online. Brass International Days, la Timișoara

1251
DISTRIBUIȚI

E vremea „festivalurilor grele”: din offline înapoi în online. Brassy Business va transmite online concertele ținute cu porțile închise, fără public.

Brassy Business – Brass International Days, eveniment realizat de Tribul Artistic  și co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, a debutat în această toamnă la Timișoara, evenimentele având loc, în perioada 11-18 octombrie. 

Un lucru este cert pentru organizatori: incertitudinea aferentă fiecărui proiect implementat în timpul pandemiei. Nesiguranța care plutește în aer aduce cu sine o serie de schimbări și decizii dificile. Recent România a fost inclusă pe „lista neagră” a Germaniei, fiind declarată zonă roșie din cauza riscului ridicat de infectare cu COVID-19.

Această decizie a generat o serie de modificări la nivelul programului lansat inițial de către organizatorii festivalului, însă susținerea primită din partea artiștilor internaționali implicați a oferit imboldul necesar pentru ca lucrurile să meargă mai departe. 

Cele 3 concerte care erau planificate ca întâlniri cu publicul în spații ca Opera Națională Română Timișoara, Parohia Romano-Catolica Timisoara III – „Preasfanta Inima a lui Isus” -Elisabetin și Casa Tineretului, se vor difuza online pe paginile de facebook aBrassy BusinessșiTribul Artistic.

Programul concertelor difuzate online:

14 octombrie ora 20.00 > Time Machine | Brass International Days

15 octombrie ora 20.00 > Time Machine – Reloaded | Brass International Days

16 octombrie ora 20.00 > Seven’s Tm Show Band | Brass International Days Timișoara.

Comentarii

comentarii