Acasă Actualitate ECCO va lansa campania „Copii pentru copii”

ECCO va lansa campania „Copii pentru copii”

413
DISTRIBUIȚI

ECCO va lansa în România campania „Copii pentru Copii”. Prin această iniţiativă, copiii sunt invitaţi să doneze orfelinatelor încălţămintea pe care nu o mai folosesc. Startul se dă începând cu 1 septembrie şi se va desfăşura pe parcursul întregii luni.
Magazinele ECCO, din Bucureşti, Cluj şi Timişoara, sprijină această acţiune cu scop caritabil oferind un discount de 15% la achiziţionarea de produse noi pentru copii, în schimbul unei perechi de pantofi donată. Încălţămintea primită va fi supusă unui tratament de igienizare, urmând ca apoi să fie oferită copiilor din două orfelinate, unul din Cluj şi altul din Bucureşti.
„Copii pentru copii este o campanie pe care, de 4 ani, ECCO o desfăşoară in mai multe ţări din Europa. Sper să putem ajuta cât mai mulţi copii prin acest demers, pe care dorim să-l transformăm într-un proiect pe termen lung şi să-l realizăm în fiecare an”, declară Victor Tighinean, directorul firmei.
Compania ECCO a dezvoltat un program caritabil, numit „ECCO Walk for life”, prin intermediul căruia susţine în mod constant o serie de activităţi umanitare. Alăturându-se unor organizaţii nonguvernamentale, precum World Wildlife Fund (WWF), UNICEF, Street Kids International, Danish Heart Foundation, ECCO are drept scop principal ajutorarea copiilor defavorizaţi, încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi protejarea naturii.

Comentarii

comentarii