Acasă Sport Echipa de baschet juniori U18 de la SCM Timișoara s-a calificat la...

Echipa de baschet juniori U18 de la SCM Timișoara s-a calificat la faza finală a Campionatului Național

DISTRIBUIȚI

Echipa de baschet juniori U18 de la SCM Timișoara s-a calificat la faza finală a Campionatului Național, unde se va duela cele mai bune opt formații din România. Succesul a venit în urma turneului de la final de săptămână, disputat la Timișoara.

SCMT s-a înclinat cu 57-70 în faţa grupării LPS Bihorul CSM 1 Oradea, dar apoi a învins CSM Târgu Mureş (88-43) şi CN Aurel Vlaicu Bucureşti (68-60) și a urcat pe locul secund al grupei A1, poziție ce duce la turneul final.

Oradea a fost prima în ierarhia seriei, cu 12 puncte, iar celelalte trei formații au încheiat la egalitate (8 puncte), cu departajarea făcându-se la meciurile directe și avantajându-i pe alb-violeți.

Calificarea este cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută în absența unuia dintre jucătorii importanți ai echipei, Șerban Horga, accidentat.

Turneul final al categoriei de vârstă U18 se va disputa în perioada 11-15 mai, într-o localitate ce urmează a fi stabilită.

Vor participa: LPS Bihorul Oradea, ABC Laguna București, Dinamo CSS 6 București, CSS A Târgoviște (câștigătoarele grupelor din faza a patra a campionatului), SCM OHMA Timișoara, CSU Știința Slam A București, Steaua București, U-BT Cluj-Napoca (calificate de pe locurile secunde).

Și echipa noastră sub 15 ani a evoluat în acest sezon la turneul final, ce a avut loc la sfârşitul lunii martie la Târgovişte.

 

Comentarii

comentarii