Acasă Sport Echipa de fotbal a deținuților din Penitenciarul Timişoara – locul I la...

Echipa de fotbal a deținuților din Penitenciarul Timişoara – locul I la Campionatul interpenitenciar – CUPA DE VEST 

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal a deținuților din Penitenciarul Timişoara a câștigat Locul I la cea de-a XIV-a ediție a Campionatului de fotbal interpenitenciar – CUPA DE VEST organizat la Sala Constantin Jude Timișoara.

Astfel, ei au reușit să-și păstreze titlul de campioni obținut la ultima ediție organizată în anul 2019 la Oradea.

Competiţia a aliniat la start șase echipe de fotbal ale persoanelor private de libertate clasificate în regim deschis, regim semideschis și regim închis din penitenciarele Timişoara, Arad, Oradea, Deva, Drobeta Turnu Severin și Centrul Educativ Buziaș.

Finala s-a jucat între echipa Penitenciarului Timișoara și cea a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, scorul final fiind de 3-2.

Toate echipele de fotbal participante au dovedit pe teren spirit de echipă și fairplay, multă implicare și responsabilitate, conștientizând fiecare valențele educative ale sportului.

Scopul evenimentului a urmărit colaborarea unităţilor penitenciare din Zona Regională Vest şi Nord-vest în vederea faclitării reinserției sociale a persoanelor private de libertate și, totodată, conştientizarea acestora asupra valenţelor educative ale sportului, precum toleranţa, respectul faţă de ceilalţi şi față de reguli.

 

Comentarii

comentarii