Acasă Actualitate Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara câștigă primul meci...

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara câștigă primul meci la Jocurile Europene Universitare

DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare ce se desfășoară în această perioadă în Polonia, la Lodz, a câștigat primul meci din grupa B, contra reprezentantei Ucrainei (State University of Economics and Trade), formată din jucători din primele ligi ale Ucrainei. La pauză, scorul a fost 1-0, datorită golului marcat de Marco Giuricici. În repriza secundă, Vasilică Bizău a majorat diferența, ucrainienii marcând în ultimul minut din lovitură liberă.

Sâmbătă, echipa Universității de Vest va juca al doilea și ultimul meci din grupă, cu echipa Universității din Tubingen, Germania.

 Din grupă se califică în sferturile de finală ale competiției primele 2 clasate. La competiție participă 15 echipe, repartizate în 3 grupe de câte 4 echipe și o grupă de 3, în care evoluează și UVT.

Duminică va fi zi de pauză competițională, luni urmând a se desfășura fazele eliminatorii, la care echipa UVT va participa în condițiile obținerii unui rezultat bun în meciul împotriva echipei Universității din Tubingen.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara reprezintă pentru prima dată România la Jocurile Europene Universitare, o competiție la care suntem mândri să ne aflăm. După prima victorie, obținută ieri, întâlnirea de astăzi va fi decisivă pentru calificarea în sferturile de finală. Le dorim sportivilor din echipa UVT să fie pe fază și să marcheze decisiv!”

 

Comentarii

comentarii