Acasă Sport Echipa de handbal SCM Politehnica Timișoara va juca două partide la distanță...

Echipa de handbal SCM Politehnica Timișoara va juca două partide la distanță de 46 de ore

DISTRIBUIȚI

Echipa de handbal SCM Politehnica Timișoara va juca două partide la distanță de 46 de ore. Ambele vor avea loc în compania formației CSU Suceava, pe teren propriu.

Prima este programată vineri, 16 februarie, la ora 18.00, la sala Constantin Jude, și contează pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale. A doua va fi duminică, 18 februarie, de la ora 16.00, în turul I al Cupei României, tot la sala C. Jude.

Ambele formații vin după insuccese suferite în deplasare. Moldovenii au pierdut cu Steaua (29-22), iar timișorenii au cedat pe terenul Universității Cluj, 29-27.

„Ne doream foarte mult să câștigăm acel meci și toată lumea a crezut că vom obține un rezultat bun acolo. De aici vine și dezamăgirea noastră. Totul a pornit de la nivelul de determinare. Nivelul lor a fost peste al nostru, au tratat meciul ca pe o finală. În plus, am făcut multe greșeli neforțate, mai ales în prima repriză” , a spus Mihai Rohozneanu, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

Gruparea din Suceava este a opta în clasament, cu 21 de puncte, iar echipa noastră se găsește pe locul 11, cu 14 puncte.

„Gândurile noastre se îndreaptă doar către primul meci cu Suceava. Raportat la toată situația noastră și la rezultatul de la Cluj, partida aceasta este capitală. Ne poate duce într-o parte sau în alta. 100% avem nevoie de victorie în jocul de vineri, pentru îndeplinirea obiectivului”, a adăugat Mihai Rohozneanu, antrenor SCM Politehnica Timișoara.

Partida de vineri va fi arbitrată de un cuplu din Cluj, G. Badiu /I. Barbu, iar observator va fi G. Năsturel (Caraș Severin). Jocul nu va fi televizat și nici transmis în mediul online.

GMiron

 

Comentarii

comentarii