Acasă Sport Echipa SCM Politehnica Timișoara a întâlnit Universitatea Cluj în meciuri-test de pregătire

Echipa SCM Politehnica Timișoara a întâlnit Universitatea Cluj în meciuri-test de pregătire

1006
DISTRIBUIȚI

Echipa SCM Politehnica Timișoara a întâlnit Universitatea Cluj, la acest final de săptămână, în meciuri-test de pregătire a noului sezon. Alb-violeții s-au impus.

Sâmbătă – SCM Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj 34-27 (17-16)

Marcatori: Sadoveac 6 goluri, Neamțu 4, Cîtu, Bote, Trif, Păius – câte 3,  Câmpan, Ignat, Moldovan , Cristescu – câte două, Chira, Bran, Enculescu, Năstăsie – câte unul

Duminică – SCM Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj 29-26 (14-13)

Marcatori: Sadoveac 6 goluri, Trif 5, Cîtu 4, Moldovan 3, Cristescu, Neamțu, Enculescu – câte două, Păiuș, Bran, Bote, Câmpan, S. Ignat – câte unul

Antrenorii Atilla Horvath și Sorin Sărăndan nu i-au folosit pe căpitanul Cristian Fenici (incomplet refăcut după o accidentare) și Ianus Dumitrescu (plecat la lotul national de juniori).

„Au fost două meciuri grele, despre care știam că vor fi mai mult de uzură. Încercăm să omogenizăm grupul, după două săptămâni în care am încărcat foarte mult din punct de vedere fizic. Este clar că avem de lucrat în continuare cu mingea, mai ales în atac, că avem de consolidat relațiile în apărare, potrivit principiilor pe care ni le-am stabilit. Ne-am propus să avem două meciuri mai accesibile la început, tocmai pentru a omogeniza grupul. Sunt copii care promit, de perspectivă, pe lângă care avem jucători cu experiență, ce vor trebui să se alinieze cerințelor noi și sper din tot sufletul ca la începutul campionatului să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a spus Atilla Horvath, antrenor principal.

Următoarele jocuri de verificare vor fi la finalul săptămânii viitoare (6-8 august), cu ocazia turneului de la Turda, unde echipa din Timișoara va întâlni în ordine Potaissa Turda (vineri), Minaur Baia Mare (sâmbătă) și CSM Bacău (duminică).

 

Comentarii

comentarii