Acasă Administraţie Echipamente medicale de 250.000 de lei au ajuns la Spitalul Lugoj

Echipamente medicale de 250.000 de lei au ajuns la Spitalul Lugoj

1253
DISTRIBUIȚI

Vizitele efectuate de pre┼čedintele Consiliului Jude┼úean Timi┼č la unit─â┼úile medicale intrate ├«n programul de minimis, derulat de institu┼úie pentru sus┼úinerea acestora a continuat cu cea efectuat─â la Lugoj. Aici a ajuns aparatur─â de specialitate de 250.000 de lei.

Spitalul din Lugoj a fost dotat cu o serie de aparate de specialitate pentru a putea oferi condi┼úii mai bune de tratament pentru pacien┼úi. Unitatea medical─â a fost introdus─â ├«ntr-un proiect prin care printr-un ajutor de minimis a primit sprijin de la bugetul Consiliului Jude┼úean Timi┼č. C─âlin Dobra, ┼čeful CJT, a vizitat unitatea medical─â.

ÔÇ×Am ├«nceput ziua cu o vizit─â la Spitalul Municipal din Lugoj. Echipamentele medicale, ├«n valoare de 250.000 de lei, aduse aici prin programul de minimis, sunt de real ajutor at├ót pentru pacien╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru medici. Actul medical este mult ├«mbun─ât─â╚Ťit! ├Ämi place ce v─âd! Prin programul de minimis am dotat 6 spitale din Timi╚Ö ╚ÖiÔÇŽ mergem ├«nainte! Sistemul de s─ân─âtate trebuie ├«mbun─ât─â╚Ťit ├«n continuareÔÇŁ, a declarat Dobra dup─â vizit─â.

Comentarii

comentarii