Acasă Actualitate Echipe ale E-Distribuție din Muntenia și Dobrogea trimise pentru a sprijini reparația...

Echipe ale E-Distribuție din Muntenia și Dobrogea trimise pentru a sprijini reparația avariilor provocate de furtună în Banat. Situația întreruperilor la ora 14

1735
DISTRIBUIȚI

26 de echipe de intervenție ale E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea au fost trimise pentru a sprijini eforturile de reluare a alimentării cu electricitate în zonele afectate de furtună, aflate în aria de activitate a E-Distribuție Banat.  Operatorul de distribuție lucrează în continuare conform procedurilor situației de urgență, nivel 2.

Echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor au intervenit din cursul zilei de ieri, în timpul nopții și în cursul zilei de astăzi, astfel că a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de peste 130.000 de clienți, aproximativ 60% din numărul estimat de clienți pentru care alimentarea cu electricitate a fost afectată de condițiile meteo extreme, în zona de responsabilitate a E-Distributie Banat.

În prezent se află la intervenții 57 de echipe ale E-Distribuție Banat și 16 ale firmelor contractoare. Acestea au ca prioritate intervenția la avariile înregistrate pe liniile de înaltă și medie tensiune, care alimentează un număr mare de clienți. Condițiile meteo severe, cu vânt de peste 90 km/h, și peste 100 km/h în unele cazuri, au dus la avarii inclusiv la stâlpi de beton și de metal, în special în județul  Timiș, dar și în Caraș Severin, Hunedoara și Arad.

Comentarii

comentarii