Acasă Actualitate Echipele de intervenție ale Aquatim lucrează de peste 10 ore pentru remedierea...

Echipele de intervenție ale Aquatim lucrează de peste 10 ore pentru remedierea unei avarii majore

514
DISTRIBUIȚI

Veste bună pentru cetățenii din partea de nord a Timișoarei, după ce o noapte întreagă au avut presiune scăzută la apă rece și apă caldă sau nu au avut deloc!

Echipele de intervenție ale Aquatim lucrează de peste 10 ore pentru remedierea avariei majore de pe str. Lorena, însă, din cauza complexității lucrării și a condițiilor meteo nefavorabile de peste noapte, lucrarea va continua până, cel târziu, joi, 21 ianuarie, la ora 12.00.

Conducta de pe str. Lorena alimentează și un important punct termic din zonă. Prin urmare, presiunea la apă rece și apă caldă vor fi reduse în continuare, în partea de nord a orașului, iar la etajele superioare ale blocurilor este posibil să nu curgă apă deloc.

În cursul după-amiezii de miercuri, echipele de intervenție au fost solicitate pentru remedierea unei avarii majore, în zona de nord a orașului, la conducta magistrală situată la intersecția străzilor Lorena și Basel. Datorită complexității lucrării, timpul de rezolvare a acesteia va fi unul lung.

Echipele estimează că termenul de finalizare a intervenției este data de 21 ianuarie pe la ora 12.00.

Pe durata intervenției, presunea și debitul apei reci vor fi scăzute în zona centrală și de nord a orașului (zonele Kogălniceanu, Fabric, Calea Lipovei, UMT, Calea Aradului, Calea Torontalului).

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă -atenționează Aquatim.

Comentarii

comentarii