Acasă Politica Economistul Radu Golban va deschide lista Alianţei Noastre România (ANR), pentru Camera...

Economistul Radu Golban va deschide lista Alianţei Noastre România (ANR), pentru Camera Deputaţilor, în judeţul Timiş.

826
DISTRIBUIȚI

Radu Golban, cap de listă la Timişoara pentru Camera Deputaţilor
 
radu golban‘ANR informează opinia publică asupra faptului că a luat decizia nominalizării cunoscutului economist Radu Golban pentru candidatura la Camera Deputaţilor în judeţul Timiş.

Născut în Timişoara, în 1973, Radu Golban a emigrat împreună cu familia în Germania în  1988, iar din anul 2003 locuieşte în Elveţia. Este absolvent al Universităţii „Albert-Ludwigs” din Freiburg, Germania, Facultatea de Filozofie, specializarea Politica ştiinţifică şi drept, promoţia 2000, absolvent al Programului de Masterat în Studii Europene Avansate al Institutului European al Universităţii din Basel, Elveţia, promoţia 2002, absolvent al programului doctoral al Universităţii de Vest din Timişoara, titlul de doctor fiind obţinut în 2008, absolvent al mai multor cursuri de specializare în domeniul integrării europene, profesor asociat la Colegiul Naţional de Comerţ şi Diplomaţie. A realizat proiecte de cercetare şi a predat la Universitatea de Vest din Timişoara, fiind autor a cinci cărţi şi a peste 20 de lucrări ştiinţifice publicate în reviste cunoscute din întreaga lume.

Reamintim că Alianţa Noastră România informează întreaga opinie publică asupra nominalizărilor politice pe care le-a decis pentru ca, din timp, cetăţenii să poată studia biografia candidatului, iar atunci când îl votează să fie în deplină cunoştinţă de cauză. Speram ca exemplul nostru de transparenţă să fie urmat şi de alte formaţiuni politice’, spune Marian Munteanu, preşedinte ANR.
 

***

‘Cu bucurie anunţ sprijinul meu pentru profesorul Radu Golban, timişorean de-al nostru, ce va deschide lista de candidaţi ai Alianţei Noastre România pentru Camera Deputaţilor în judeţul Timiş, având girul preşedintelui ANR, Marian Munteanu.

Domnul profesor Radu Golban, economist de marcă, a dovedit că ştie să desluşească în hăţişul întortochiatelor legi ale relaţiilor economice internaţionale de acum şi de oricând, înţelegând rostul acestora, precum şi implicaţiile lor asupra României.

Menţionez că domnul profesor Radu Golban este cel care a reuşit să afle de datoria istorică imprescriptibilă de 20 de miliarde de euro a Germaniei faţă de România, făcând-o publică! Se cuvine să remarc – spre cinstea domniei sale – faptul că a rezistat multiplelor şi puternicelor presiuni din ţară şi din străinătate, la care a fost supus. Cinste lui!’, spune Ioan Savu, coordonator regional Banat al ANR.

Comentarii

comentarii