Acasă Actualitate Economistul Tiberiu Nicolae Ciul a pierdut lupta cu Covid -19 și s-a...

Economistul Tiberiu Nicolae Ciul a pierdut lupta cu Covid -19 și s-a stins din viață la doar 41 de ani

DISTRIBUIȚI

Tiberiu Nicolae Ciul a murit în această noapte pe patul de spital, acolo unde, de trei săptămâni încoace se lupta cu virusul Covid-19. Din păcate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, corpul lui Tiberiu Ciul nu a mai rezistat și tânărul director, în vârstă de doar 41 de ani, a fost declarat decedat. în Urmă cu două zile testul Covid i-a ieșit negativ, însă la cât de afectați au fost plămânii, corpul acestuia nu a mai rezistat.

Economistul Tiberiu Nicolae Ciul era director general al SC Gospodărirea Comunală SA, societate aflată în subordinea Primăriei Arad, iar înainte de a ocupa această funcție, a fost pe rând director adjunct și director general al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Arad (CCIA).

Familia îndoliată îi anunță pe toți cei care l-au cunoscut pe Tiberiu și doresc să îl însoțească pe ultimul drum, că Stâlpul va avea loc astăzi și mâine, la ora 18, la Casa Funerară Rostyl, aflată pe strada Cocorilor. Înmormântarea va avea loc marți, începând cu orele 13, la Rostyl, iar ulterior trupul lui Tiberiu Ciul va fi îngropat la Cimitirul Pomenirea.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii