Acasă Actualitate Ecran gigant și concurs de precizie pentru microbiști la Shopping City Timișoara

Ecran gigant și concurs de precizie pentru microbiști la Shopping City Timișoara

1000
DISTRIBUIȚI

Fluierul de start al Campionatului Mondial de fotbal s-a auzit și în Shopping City Timișoara. Timp de o lună toate meciurile din Rusia se văd pe un ecran gigant din zona foodcourt. Cu o dimensiune de 4×6 metri, ecranul LED este destinația perfectă pentru fanii balonului rotund, care pot sărbători victoria favoriților cu un pahar din băutura preferată și variația savuroasă de mâncăruri de la nivelul foodcourt-ului.

Ediția de anul acesta a Cupei Mondiale FIFA Rusia 2018 va fi transmisă integral în Shopping City Timișoara. 32 de echipe și 64 de meciuri sunt cifrele care definesc aproape 100 de ore de suspans pentru microbiști în perioada 14 iunie – 15 iulie. Premiera acestei ediții este dată de introducerea arbitrajului video, ce va fi folosit în doar patru situații: validarea sau nu a unui gol, acordarea sau nu a unui cartonaş roşu, analizarea unei faze ce poate duce la dictarea unui penalty şi corectarea unei greşeli de identificare a unui jucător sancţionat.

Emoțiile, fericirea sau dezamăgirile pot fi trăite, însă, de microbiști nu doar în fața uriașului ecran LED. În premieră în România, Shopping City Timișoara aduce Kick-Point fun&football, adică poarta electronică ce recompensează precizia și viteza șuturilor. Chiar dacă Messi a ratat penalty-ul cu Islanda, fanii pot încerca să-l depășească, într-o competiție a prieteniei și distracției. Kick-Pointul se află la parter, în zona Zara, iar accesul costă 10 lei, pentru 3 șanse de a șuta la poartă.

Astfel, în afară de 29 iunie, 4-5 iulie, 8-9 iulie și 12-13 iulie, când nu se va juca nicio partidă, programul meciurilor debutează după orele prânzului și se încheie cu înfruntările ce se dispută începând cu orele 21:00.

Programul complet al meciurilor, dar și informații despre Kick-Point pot fi regăsite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii