Acasă Actualitate EduRun. Elevii de la Loga și Lenau din Timișoara aleargă în scop...

EduRun. Elevii de la Loga și Lenau din Timișoara aleargă în scop caritabil pentru copiii cu afecțiuni grave

251
DISTRIBUIȚI

Odată cu relaxarea restricțiilor și încheierea anului școlar, Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național “Constantin Diaconovici Loga” Timișoara și al Liceului Teoretic Nikolaus Lenau organizează un maraton caritabil, sâmbătă, în data de 19 iunie, de la ora 10.00.

Plecarea va avea loc de la Parcul Central, pe malul Begăi, iar sosirea va fi în Parcul Regina Maria.

Persoanele doritoare se pot înscrie prin completarea formularului atașat mai jos, urmând să achite o donație de minimum 20 de lei, la linia de start.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe–Zrt2srVb3Vu9FzOxjy8OXJFAmkkajJg6mFsGRM2FY5ySw/viewform?usp=sf_link

Banii strânși vor fi donați asociației MagiCamp, din cadrul proiectului MagicEdu.

Acest proiect dorește să ofere un sprijin copiilor cu afecțiuni grave, oferindu-le burse, pentru ca aceștia să poată reveni la școală după tratament și să ajute frații și surorile copiilor cu diagnostic să aibă în continuare acces la educație, atunci când familia trece prin dificultăți financiare grave.

”În ciuda bunelor intenții, pandemia și situația economică din ultima perioadă reprezintă un impediment în ceea ce privește acordarea acestor burse. Așadar, nu mai stați pe gânduri și haideți să readucem zâmbetele pe chipurile acestor copii!”, este mesajul elevilor organizatori.

 

 

Comentarii

comentarii