Acasă Actualitate Efective mărite, de sărbători, la frontierele din vestul ţării

Efective mărite, de sărbători, la frontierele din vestul ţării

367
DISTRIBUIȚI

Personalul de la vămile din vestul ţării a fost suplimentat cu prilejul sărbătorilor de Paşte, în special pentru românii care se întorc din străinătate în această perioadă.

Conduerea ITPF Timişoara a dispus şi mărirea numărului de benzi de control în vămi. Şi de Paştele Catolic a existat un flux mare de persoane care au intrat sau au ieşit din România prin vestul ţării. La sfârşitul săptămânii trecute au tranzitat frontirea de vest aproximativ 43.000 persoane. Jumătate dintre ei au fost români.

Cel mai tranzitat punct de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a rămas PTF Cenad, pe frontiera cu Ungaria, în ultimele 3 zile fiind tranzitat de un număr de peste 15.000 de persoane.

La frontiera cu Serbia, cel mai aglomerat Punct de Frecere a Frontierei a fost Porţile de Fier I. Aici, peste 11.000 persoane au intrat sau au ieşit din România. Deşi traficul a fost dublu decât de obicei, nu s-au înregistrat timpi mari de aşteptare, susţin cei de la ITPF Timişoara.

Comentarii

comentarii