Acasă Cultura El Gringo Jovial – un concept inedit cu cele mai uimitoare poveşti...

El Gringo Jovial – un concept inedit cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut spuse la Timișoara

607
DISTRIBUIȚI

După o absență 3 ani, AG Weinberger revine la Timișoara, cu un nou și mult așteptat eveniment, El Gringo Jovial, un concept inedit, cu cele mai uimitoare poveşti ale secolului trecut, spuse în secolului XXI. Astfel, ești invitat să lași pentru o seară grijile deoparte și să participi la un spectacol multimedia care vorbeşte despre una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale transpuse în imagine, de la blues-ul tradiţional şi până la electro, de la naşterea patefonului până la noile tehnologii sonore.

Spectatorii vor asista la un flux continuu de sunet, imagine, culoare şi emoţie, la povestea unui gringo care pulsează viu şi povesteşte în imagini cele mai cuceritoare experienţe ale secolului trecut, dar cu tehnologia din zilele noastre.
Astfel joi, va fi un concert unic la Timișoara de colecție, în care piese din repertoriul artiștilor internaționali se vor împleti firesc și armonios cu piese din repertoriul propriu al artistului, creând în stilul caracteristic lui AG Weinberger un univers muzical de înalta ținută.

Comentarii

comentarii