Acasă Actualitate Elena Udrea a fost huiduită de mii de oameni la Festivalul de...

Elena Udrea a fost huiduită de mii de oameni la Festivalul de Jazz de la Gărâna

437
DISTRIBUIȚI

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost huiduita sambata, de peste 7.000 de oameni, in timpul festivalului de jazz de la Garana, din Caras-Severin, informeaza Agerpres si Realitatea TV.
La momentul sosirii Elenei Udrea, pe scena se afla John Abercrombie, unul dintre cei mai indragiti si asteptati jazz-isti de la festival. Acesta a fost socat de reactia publicului, mai ales ca nu cunostea nici personajul si nici faptul ca publicul a reactionat astfel a aparitia ministrului Turismului. In cele din urma, concertul a fost reluat, pana la plecarea ministrului din Poiana Lupului, cand huiduielile au fost reluate.
"Aici avem libertate. Libertatea de a asculta muzica de calitate si de a trai asa cum ne dorim. In niciun caz nu era momentul ca vreun politician sa isi faca aparitia, pentru a-si face campanie electorala. Imi pare rau de doamna ministru, dar nu avea ce cauta acolo, poate doar peste zi, nu in timpul concertelor", a declarat unul dintre spectatori. Cu toate acestea, Elena Udrea a stat de vorba cu initiatorul si organizatorul festivalului, Marius Giura, pe care l-a asigurat ca Ministerul Turismului va acorda, incepand de anul viitor, un sprijin important acestei manifestari. "Un asemenea festival trebuie sprijinit. Anul acesta bugetul a fost extrem de limitat, insa, pentru 2010, cu siguranta vom fi din timp alaturi de festival si organizatori", a afirmat Elena Udrea. Festivalul International de Jazz de la Garana este cel mai mare din estul Europei si al 80-lea festival din lume, intr-un top important de pe un site de specialitate, All About Jazz, in conditiile in care doar in SUA sunt circa 4.000 de festivaluri intr-un an.

Comentarii

comentarii