Acasă Politica Elena Udrea, la o clinică din Timişoara

Elena Udrea, la o clinică din Timişoara

373
DISTRIBUIȚI

elena udrea

Preşedintele PMP, Elena Udrea, vine azi într-o vizită blitz la Timişoara. Fostul ministru al Turismului va ajunge în jurul prânzului pe aeroportul din Timişoara.

Elena Udrea va vizita „Clinica JMP”, a cunoscutului ortoped din Timişoara Jenel Marian Pătraşcu. Aici, liderul PMP va încerca să dea o mână de ajutor într-un caz complicat, pentru o pacientă care a rămas cu probleme în urma a nenumărate intervenţii chirurgicale.

„O voi duce la clinica doctorului Pătraşcu, are un caz mai deosebit şi poate o putem ajuta pe pacienta lui. Jenel Pătraşcu are o pacientă despre a cărui caz am mai discutat. Este un caz complicat. De 13 ani se tot operează, are un picior mai scurt. Există posibilitate să fie ajutată şi doamna Udrea vrea să facă tot posibilul pentru a o ajuta. Este nevoie din câte ştiu de un aparat special”, ne-a declarat Radu Lambrino, preşedintele PMP Timiş.

Doctorul Jenel Pătraşcu este membru în conducerea PMP Timiş. După vizita de la clinică, Elena Udrea intră în şedinţă cu cei mai importanţi membri ai PMP din Timiş. Fostul ministru va pleca apoi spre Satu Mare.

Comentarii

comentarii