Acasă Actualitate Elevii de 10 de la liceul din Giroc Timiș

Elevii de 10 de la liceul din Giroc Timiș

DISTRIBUIȚI

După muncă și… răsplată. Patru eleve de nota 10 de la Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc au fost premiate de școala la care au încheiat ciclul gimnazial, în prezența viceprimarului, Dan Vîrtosu.

Este vorba despre elevele care au obținut note de 10 la Evaluarea Națională. Sara Degan, Maia Medinschi-Niculescu, Anathea Penteliuc Cotoșman și Karin Oprescu și-au înscris în palmares nota maximă la probele primului examen esential din viața lor.

„Pentru un dascăl, nota maximă la un astfel de examen este un motiv de bucurie și mândrie. Anul acesta a fost unul excelent pentru elevii noștri: o medie de 10 (Sara Degan), plus două note maxime la Limba română și una la Matematică. Vorbim despre copii care își confirmă valoarea și prin aceste rezultate, elevi care au încheiat întreg ciclul gimnazial cu note foarte mari. Tocmai de aceea, împreună cu Liliana Antal și Nicolae Petchescu, directori adjuncți la școala noastră, am decis să le răsplătim pe elevele noastre, premiindu-le în cadru festiv. E un gest de respect față de munca și sacrificiile lor din toți acești ani.” – spune Mihaela Pascu, director al Liceului Teoretic „David Voniga” Giroc

Cele patru eleve de la Giroc au fost antrenate” pentru acest examen de profesorii: Doru Drămnesc și Liliana Mustăți (matematică) și Luminița Ivan (limba română).

 

 

Comentarii

comentarii