Acasă Actualitate Elevii de la Liceul de Arte Timișoara au finalizat înfrumusețarea panourilor de...

Elevii de la Liceul de Arte Timișoara au finalizat înfrumusețarea panourilor de la fântâna cu pești

DISTRIBUIȚI

După o lună de creație, muncă și distracție, elevii de la Liceul de Arte Timișoara îndrumați de profesorii de specialitate au încheiat misiunea de a înfrumuseța panourile de la fântâna cu pești din Piația Victoriei Timișoara.

Vineri, 18 iunie, la fântâna cu peşti, începând cu ora 17.00, va fi sărbătorită finalizarea proiectului. Vor avea loc workshop-uri de pictură şi prezentări ale produselor artistice realizate de elevi. Vor fi oferite diplome și tricouri personalizate, pictate de elevi și multe surprize pentru participanți și invitați. 

”A fost o mobilizare de zeci de ore de muncă. Pe parcursul proiectul s-au alăturat tot mai mulți oameni inimoși și firme care au sponsorizat proiectul cu materialele necesare (vopsele, pigmenți, pensule) şi cu produse precum gustări, apă și fructe pentru copii. Am primit un sprijin uimitor din partea comunității timișorene și, în acest moment când lucrarea este finalizată, dorim să le mulțumim, căci fără sprijinul lor nu am fi putut duce la bun sfârșit această idee.

De asemenea, transmitem un mare mulțumesc presei, care ne-a susținut promovând acest proiect, iar trecătorii care au fost martori la procesul de creație au avut un răspuns imediat, felicitându-i pe elevi, și chiar promovând la rândul lor pe paginile de socializare acest demers colorat. După un an greu, online, cu restricții suntem bucuroși că reușim să  încheiem acest an școlar într-o notă de bucurie și creativitate, într-un mod nonformal și cu o misiune artistică și educativă realizată cu succes.

Vă invităm vineri, 18 iunie, să îi cunoașteți pe elevii și profesorii de la Arte, pe partenerii și prietenii proiectului, să ne bucurăm de o lucrare colorată și plină de prospețime, tinerețe și drag de Timișoara”, îndeamnă prof. dr. Borlean Denisa Elena, directoarea Liceului de Arte Timișoara.

Proiectul este organizat de Liceul de Arte Plastice Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii