Acasă Eveniment Elicopterul SMURD a intervenit la un accident pe A1, zona Pişchia, soldat...

Elicopterul SMURD a intervenit la un accident pe A1, zona Pişchia, soldat cu trei victime. Update: o persoană a decedat

762
DISTRIBUIȚI

ISU Timiş a fost solicitat să intervină la un accident rutier cu trei victime în stare de inconştienţă, în care este implicată o maşină răsturnată, la coborârea pe autostrada A1 spre Lipova.

O persoană este încarcerată şi două se aflau în afara maşinii, cu semne vitale, iar pentru salvarea lor a intervenit şi un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Timiş, la faţa locului se intervine cu trei autospeciale de intervenţie ASAS cu modul de descarcerare, una SMURD şi una SAJ.

Update: Una dintre victimele accidentului din zona Pişchia a decedat. În maşină se aflau două femei şi un bărbat, toţi, cu vârste cuprinse între 22-24 de ani. Accidentul s-a produs pe fondul excesului de viteză, iar într-o curbă, şoferul a pierdut controlul maşinii şi a părăsit şoseaua.

Accidentul s-a produs pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 504, pe breteaua de ieșire către localitatea Giarmata, județul Timiș. 

Victimele au vârste cuprinse între 22 și 24 de ani. Tânăra decedată, de loc din judeţul Dolj, la fel ca şi şoferul, era studentă la Medicină, în Timişoara. Cealaltă victimă este din judeţul Gorj.

Comentarii

comentarii