Acasă Eveniment Emanuel și Florin au murit după ce au intrat cu BMW-ul sub...

Emanuel și Florin au murit după ce au intrat cu BMW-ul sub un TIR. Doliu printre pompieri

14312
DISTRIBUIȚI

Emanuel și Florin au pierit în BMW-ul intrat sub un TIR. E doliu printre pompieri, după ce camarazii lor din Mehedinți au murit miercuri noaptea, într-un teribil accident, în Caraș-Severin.

Doi pompieri au murit pe șosea, striviți în mașina intrată sub un TIR, în Caraș-Severin. Cei doi, care călătoreau într-un BMW, aveau 40 de ani și n-au avut nicio șansă să supraviețuiască, impactul fiind devastator.

Pur și simplu, BMW-ul în care se aflau cei doi subofițeri ISU a intrat cu viteză sub semiremorca TIR-ului parcat regulamentar în afara părții carosabile.

ISU Mehedinți le-a adus un omagiu celor doi pompieri, pe pagina de Facebook a instituției:

“Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.

Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.

Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.”

Comentarii

comentarii