Acasă Actualitate Emoții mari și multă bucurie, cu prilejul începerii noului an școlar la...

Emoții mari și multă bucurie, cu prilejul începerii noului an școlar la Colegiul Național Bănățean

DISTRIBUIȚI

Emoții mari și multă bucurie, cu prilejul începerii noului an școlar la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, luni 5 septembrie, unde profesori, autorități și elevi au participat la festivitatea de deschidere a cursurilor 2022 – 2023.

Emoția elevilor au fost amplificate de mesajele calde cu care au fost întâmpinați tinerii elevi de către colectivele de dascăli și conducerile acestor școli renumite.

Prof. Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest Timișoara, a fost invitat special să fie prezent, ca de obicei. ”Am participat cu bucurie la deschiderea anului școlar, răspunzând invitațiilor tradiționale venite din partea a două instituții școlare de prestigiu din Timișoara, Colegiul Național Bănățean și Colegiul Național Constantin Diaconovici Loga.

Mi-am exprimat, la rândul meu, speranțele într-un an școlar dintre cele mai reușite, primul, după doi ani, în care există șanse reale ca activitățile fizice să nu mai fie întrerupte din cauza restricțiilor pandemice. Bun regăsit, dragi profesori, elevi și părinți!”, este mesajul prof. Pirtea, luni 5 septembrie 2022.

 

 

Comentarii

comentarii